HVERDAGSMENU

5 RETTER

 335

 

SNACKS

BRØD & OLIVEN OLIE

ANTO SALAMI & SYLTET GRØNT

CROSTINI (KØKKENET VÆLGER)

 

VÆLG MELLEM:

BLÆKSPRUTTE, CASTELFRANCO & PIMENT ELLER

OKSETATAR, HASSELNØDDER & PECORINO

OG

AGNOLOTTI, QUATTRO FORMAGGI & HØNSESKY ELLER

POLENTA, SALSICCIA & KALVESAUCE

_______________________________

CHOKOLADEIS, OLIVENOLIE & FLAGESALT

+ 50

WEEKENDMENU

6 RETTER

400

 

SNACKS

BRØD & OLIVEN OLIE

ANTO SALAMI & SYLTET GRØNT

CROSTINI (KØKKENET VÆLGER)

 

VÆLG MELLEM:

BLÆKSPRUTTE, CASTELFRANCO & PIMENT ELLER

OKSETATAR, HASSELNØDDER & PECORINO

OG

AGNOLOTTI, QUATTRO FORMAGGI & HØNSESKY ELLER

POLENTA, SALSICCIA & KALVESAUCE

OG

CHOKOLADEIS, OLIVENOLIE & FLAGESALT

A LA CARTE

SNACKS

BRØD & OLIVENOLIE 35

MARCONAMANDLER 50

OLIVEN 50

ANTO SALAMI & SYLTET GRØNT 80

BUTTERDEJ, OLIVEN & TRØFFEL 50

GILDAS, ANSJOS, GUINDILLA CHILI & OLIVEN 80

CROSTINI

PEPERONATA & PECORINO 105

TARAMASALATA & SALSA VERDE 95

ANSJOS & SMØR 90

KYLLINGELEVERMOUSSE & BLOMME MOSTARDA 85

SMÅ RETTER

BLÆKSPRUTTE, CASTELFRANCO & PIMENT 125

CRUDO AF HELLEFLYNDER 125

OKSETATAR, HASSELNØDDER & PECORINO 125

PASTA & STØRRE RETTER

CASARECCE, PALMEKÅL & PINJEKERNER 125

PAPPARDELLE, SVINEKÆBERAGU & ROSMARIN 150

RISOTTO, MARV & SAFRAN 150

AGNOLOTTI, QUATTRO FORMAGGI & HØNSESKY 150

POLENTA, SALSICCIA & KALVESAUCE 150

DESSERT

CHOKOLADEIS, OLIVENOLIE & FLAGESALT 75

CITRON SORBET, HVID CHOKOLADE & MASCARPONE 85