HVERDAGSMENU
5 RETTER
335
SNACKS
BRØD & OLIVEN OLIE
ANTO SALAMI & SYLTET GRØNT
CROSTINI (KØKKENET VÆLGER)
VÆLG MELLEM:
BLÆKSPRUTTE, CASTELFRANCO & PIMENT ELLER
OKSETATAR, HASSELNØDDER & PECORINO
OG
AGNOLOTTI, QUATTRO FORMAGGI & HØNSESKY ELLER
POLENTA, SALSICCIA & KALVESAUCE
_______________________________
CHOKOLADEIS, OLIVENOLIE & FLAGESALT
+ 50

WEEKENDMENU
6 RETTER
400
SNACKS
BRØD & OLIVEN OLIE
ANTO SALAMI & SYLTET GRØNT
CROSTINI (KØKKENET VÆLGER)
VÆLG MELLEM:
BLÆKSPRUTTE, CASTELFRANCO & PIMENT ELLER
OKSETATAR, HASSELNØDDER & PECORINO
OG
AGNOLOTTI, QUATTRO FORMAGGI & HØNSESKY ELLER
POLENTA, SALSICCIA & KALVESAUCE
OG
CHOKOLADEIS, OLIVENOLIE & FLAGESALT

A LA CARTE
SNACKS
BRØD & OLIVENOLIE 35
MARCONAMANDLER 50
OLIVEN 50
ANTO SALAMI & SYLTET GRØNT 80
BUTTERDEJ, OLIVEN & TRØFFEL 50
GILDAS, ANSJOS, GUINDILLA CHILI & OLIVEN 80
CROSTINI
PEPERONATA & PECORINO 105
TARAMASALATA & SALSA VERDE 95
ANSJOS & SMØR 90
KYLLINGELEVERMOUSSE & BLOMME MOSTARDA 85
SMÅ RETTER
BLÆKSPRUTTE, CASTELFRANCO & PIMENT 125
CRUDO AF HELLEFLYNDER 125
OKSETATAR, HASSELNØDDER & PECORINO 125
PASTA & STØRRE RETTER
CASARECCE, PALMEKÅL & PINJEKERNER 125
PAPPARDELLE, SVINEKÆBERAGU & ROSMARIN 150
RISOTTO, MARV & SAFRAN 150
AGNOLOTTI, QUATTRO FORMAGGI & HØNSESKY 150
POLENTA, SALSICCIA & KALVESAUCE 150
DESSERT
CHOKOLADEIS, OLIVENOLIE & FLAGESALT 75
CITRON SORBET, HVID CHOKOLADE & MASCARPONE 85
